2017-06-12 11:41:02

Zahvala tvrtke Jumicar za izvrsnu organizaciju prometne edukacije

Izvor: mrežna stranica tvrtke Jumicar

Osnovna škola „Slava Raškaj“ u Ozlju bila je domaćin preventivnih aktivnosti „Program prometne kulture za najmlađe“. Mališani su tijekom dana uživali u terenskoj nastavi, ponajprije u vožnji na prometnom poligonu, a pri tome su naučili mnogo toga.

 U edukaciji su sudjelovali: PU karlovačka – gđa Anita Gračan i g. Mario Sunarić, PP Ozalj gđa Andrea-Vesna Trdin-Lipšinić i g.Gabriel Medved. Zahvaljujemo policiji na sudjelovanju i potpori u programu.

Programu se priključila ekipa DVD-a Vrhovac kojeg su predstavljali: g. Krunoslav Bakarić, g. Željko Benković, g. Marko Tkalac i g. Darko Glavinić. Vatrogasci su učenicima pokazali čime se bave. Zahvaljujemo ekipi na sudjelovanju i zanimljivoj vatrogasnoj radionici! (...)

Pridružilo nam se i Gradsko društvo Crvenog križa Ozalj. Brojna ekipa pod vodstvom gđe Sanje Valčić učenicima je demonstrirala kako pomoći pri lakšim nezgodama. Sudjelovali su: gđa Gordana Hađur, gđa Mira Pavlaković, gđa Marijana Lešćanec i gđa Ivana Kos. Veliko hvala timu prve pomoći na aktivnostima.

Manifestaciju je uveličala i gradonačelnica Grada Ozlja gđa Gordana Lipšinić i učenicima simbolično podijelila vozačke dozvole.

Ovim putem zahvaljujemo upravi škole, gđi ravnateljici, na izvrsnoj organizaciji događaja i gostoprimstvu.
Nadamo se da smo ispunili očekivanja učiteljica i Vaših najmlađih učenika.

Osnovnu školu pozdravljamo do sljedeće godine, a učenike podsjećamo na oprez u prometu!


Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj