preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj

 > Naslovnica
Vijesti

Zahvala tvrtke Jumicar za izvrsnu organizaciju prometne edukacije

Autor: Jasenka Staničić, 12. 6. 2017.

Izvor: mrežna stranica tvrtke Jumicar

Osnovna škola „Slava Raškaj“ u Ozlju bila je domaćin preventivnih aktivnosti „Program prometne kulture za najmlađe“. Mališani su tijekom dana uživali u terenskoj nastavi, ponajprije u vožnji na prometnom poligonu, a pri tome su naučili mnogo toga.

 U edukaciji su sudjelovali: PU karlovačka – gđa Anita Gračan i g. Mario Sunarić, PP Ozalj gđa Andrea-Vesna Trdin-Lipšinić i g.Gabriel Medved. Zahvaljujemo policiji na sudjelovanju i potpori u programu.

Programu se priključila ekipa DVD-a Vrhovac kojeg su predstavljali: g. Krunoslav Bakarić, g. Željko Benković, g. Marko Tkalac i g. Darko Glavinić. Vatrogasci su učenicima pokazali čime se bave. Zahvaljujemo ekipi na sudjelovanju i zanimljivoj vatrogasnoj radionici! (...)

Pridružilo nam se i Gradsko društvo Crvenog križa Ozalj. Brojna ekipa pod vodstvom gđe Sanje Valčić učenicima je demonstrirala kako pomoći pri lakšim nezgodama. Sudjelovali su: gđa Gordana Hađur, gđa Mira Pavlaković, gđa Marijana Lešćanec i gđa Ivana Kos. Veliko hvala timu prve pomoći na aktivnostima.

Manifestaciju je uveličala i gradonačelnica Grada Ozlja gđa Gordana Lipšinić i učenicima simbolično podijelila vozačke dozvole.

Ovim putem zahvaljujemo upravi škole, gđi ravnateljici, na izvrsnoj organizaciji događaja i gostoprimstvu.
Nadamo se da smo ispunili očekivanja učiteljica i Vaših najmlađih učenika.

Osnovnu školu pozdravljamo do sljedeće godine, a učenike podsjećamo na oprez u prometu!
Školski radio

Radijske emisije
UDŽBENICI

U prilogu se nalazi popis udžbenika i drugih obrazovnih materijala  koji će se koristiti u šk. godini 2020./2021. Za pregled udžbenika i radnih materijala pojedinog razreda potrebno je odabrati razred u donjoj traci dokumenta.

 

Djeca i mediji

 

U matičnoj školi provedeno je istraživanje o konzumaciji medija djece mlađe školske dobi - vrste medija, sadržaji medija, provedeno vrijeme itd. U nastavku možete detaljno pročitati kojim medijima i koliko su izložena djeca naše škole od 1. do 4. razreda.

Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Oglasna ploča
UPISI U SREDNJU ŠKOLU
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj / Podgraj 10A, HR-47280 Ozalj / www.os-slava-raskaj-ozalj.skole.hr / ured@os-slava-raskaj-ozalj.skole.hr
preskoči na navigaciju